https://drive.google.com/file/d/1lfvawdO7nNRPD1dW_k9a8t3B0TipCMZj/view?usp=sharing
FREN TESTLERI ve ARAC SINIFLARI
Kişisel Web Sitesi
https://drive.google.com/file/d/1lfvawdO7nNRPD1dW_k9a8t3B0TipCMZj/view?usp=sharing
FREN TESTLERI ve ARAC SINIFLARI
Hocam merhabalar
1977 yılında istanbula gelip çıraklık olarak başlayıp,usta seviyesine geldikten sonra kendi iş yerimi açıp otomobil tamir bakım işleriyle ugraşıyorum.Ben sizin çalışmalarınızı ve hakkınızdaki tüm bilgileri okudum.Bizlere teknik olarak verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.Öğrencileriniz sanırım çok şanşlılar.
Benim sizden öğrenmek istediğim bir çok teknik bilgiler olacaktır.Asıl öğrenmek istediğim1998 yılında ustalık belgesi almak için mevcut okullara gittiğimde,oradaki öğretmenlerin yeni otomotiv teknolojisine uzak olduklarını gördüm,benim o dönemler uğraşı verdiğim alman otomobillerinin yeniliklerini takip edemişlerdi.Eski sistemlerini işliyorlardı.Şimdi nasıl bilmiyorum.Ünivertiselerde sanırım çok daha geliştirilmiştir.Benim isteğim şu,yeni eğitim sisteminden dolayı çırak yetiştiremiyoruz,Tamirçilik tarihemi kavuşacak,yoksa okullarda pratik olmadan sadece ders kitaplarındaki bilgilerle otomobil tamir edeceğiz ve bu hızlı gelişen teknolojilere nasıl cevap vereceğiz.Şu an piyasada ne kadar serbest usta var bilmiyorum,bildiğim ben de dahil olmak üzere şunu söyleyebilirimki yeni teknolejiden yoksunuz,kulaktan dolma,yaşadıgımız tecrubelerle ayakta durmaya çalışıyoruz,ezbere yapılan işler, otomobillerde çözülemeyecek ve sürüş esnasında tehlike arz edecek hale geliyor.Tüm bunun gibi bir çok sorunları çözmek için çalışmalar varmı?Ücretsiz egitimler var mı?
Hasan Basri Bey tamamen kişisel merakınızın peşinden koşacaksınız. İnternet iyi bir yol ancak yabancı dil bilmek gerekebilmekte. birde formlarda yanlış bilgiler olabilmekte. bir filtreye ihtiyaç var.
Firmaların eğitim dokümanları iyi hazırlanıyor. yetkili servislerdeki eğitimlere yakınlaşacak yöntemleri bulmak lazım. yada o dökümanları elde etmek lazım.